Nieuws

50+ toernooi 2019

Dit jaar zullen tijdens het 'Austerlitz Open' op de tennisvelden van Austerlitz voor het 13e jaar drie 50-plustoernooien worden gehouden. De volgende data kunnen worden genoteerd:

 

Dinsdag 18 juni               : Damesdubbel

Donderdag 20 juni          : Herendubbel

Vrijdag 21 juni                 : Gemengd dubbel

 

Vanaf woensdag 1 mei kan er voor deze toernooidagen worden ingeschreven voor deelnemers met de speelsterkte 6,7,8 of 9. Per dag is er plaats voor maximaal 24 dubbels.

Er zal in twee categorieën worden gespeeld:

In de A-groep is er plaats voor de wat sterkere spelers en speelsters, in de B-groep zijn de wat minder sterkere spelers en speelsters van harte welkom. Ook is het mogelijk om de A/B-indeling aan de organisatie over te laten. We hopen dat via deze indeling de onderlinge krachtsverschillen minder groot zullen zijn.

 

Meer info:

Op woensdag 12 juni sluit de inschrijving. Gelieve via deze link in te schrijven. Voor wie dit niet mogelijk is, liggen in de kantine van SV Austerlitz inschrijfformulieren.

Deelnemers zijn op de speeldagen vanaf 09.30 uur van harte welkom. De koffie of thee met iets lekkers staat dan klaar. Ook zal de organisatie 's middags weer een heerlijke lunch verzorgen.

De prijsuitreiking vindt omstreeks 16.00 uur plaats.

Het inschrijfgeld per dagtoernooi, per persoon bedraagt EUR 9,-.

Indien er nog vragen zijn, kunt u telefonisch contact opnemen met Gerard Versteeg (0343-491513) of mailen met hem (g.versteeg@planet.nl).

U wordt natuurlijk uitgenodigd om enthousiaste tennissers bij andere verenigingen te wijzen op deze geweldige drie toernooidagen. 

 

Gerard Versteeg

« Terug

» Nieuws archief